Sobre mi

Sents que l’estrès comença a passar-te factura i ja et costa gaudir del que més t’agrada?

Em dic Anna, i encara que ara em trobe genial, abans em sentia igual que tu. Em costava dormir, em feia mal tot el cos, estava angoixada tot el dia, qualsevol situació se’m feia una muntanya i no podia gaudir del que més m’agradava, la música! 

Però això es va acabar quan vaig conèixer el mindfulness i el ioga. Aquestes dues eines em van ajudar a sentir-me millor físicament, més relaxada i a poder gaudir més de la meva professió i de  totes les facetes de la meva vida!

Des de llavors, em dedique professionalment a ajudar a persones com tu, a cuidar-se física i mentalment per gestionar millor les situacions del dia a dia, perquè l’estrès que puguen provocar, no acabi afectant a la seva salut i en conseqüència, al gaudi de la seva professió. Ja he ajudat a més de 500 persones a gaudir més de les seves professions i de totes les facetes de les seves vides!

Captura de Pantalla 2021-01-13 a les 18.22.30

El ioga i el mindfulness m’ajuden a ser mes feliç i a gaudir encara més de la vida i de la meva professió, la música. 

En què em diferencie

Enfoc mindfulness

Entenc les classes de ioga com una meditació en moviment

Català

Parlo en la meva llengua per poder expressar-me des del cor

Proximitat

Crec que l'escolta activa i l'empatia son imprescindibles en l'aprenentatge

Coneix la meua història

Inicis

Vaig començar a practicar ioga i mindfulness en un moment de crisi personal ja fa 6 anys. Gràcies a aquestes dues tècniques vaig poder transformar aquella experiència en un gran aprenentatge i creixement personal que em va permetre superar una depressió greu per poder continuar gaudint de viure. A més a més, em va ajudar a tenir una nova perspectiva en totes les facetes de la la meua vida. 

El ioga i el mindfulness em van salvar d’una depressió greu i a més a més, em van ajudar a gaudir molt més de totes les facetes de la meua vida 

Aleshores, vaig decidir formar-me per poder compartir tot el que havia après amb altres persones que pugueren necessitar eines en moments difícils de les seues vides, o que simplement vulgueren adquirir-les per poder gestionar millor el seu dia a dia. 

Vaig fer diferents formacions de ioga: Hatha-ioga, Hatha-Vinyasa i Sivananda, totes tres avalades per Yoga Alliance; musicoteràpia i ioga per nens, nens i famílies; i em vaig formar com a professora de Mindfulness en la fundació RespiraVida BreathWorks

Emprenent el meu negoci

Després de realitzar diferents formacions de ioga i de formar-me com a professora de Mindfulness per a la Salut en la Fundació RespiraVida BreathWorks, vaig obrir el meu centre físic, en el que he impartir més de 3.000 classes de ioga i he ajudat a moltes persones a millorar la seva qualitat de vida, tant a nivell físic, com a nivell emocional i mental. 

Així que, vaig decidir apropar els meus serveis a més persones, obrint també un estudi on-line en el que es pugueren rebre tots els serveix que oferisc a distància, des de qualsevol punt del País Valencià, Illes Balears i Catalunya. I estic molt contenta de poder dir que ja som més de 500

Compaginant les meves dos professions  

La música és la meua passió i també la meua professió, i el ioga i el mindfulness són les eines per poder desenvolupar-la encara millor. L’ensenyança d’aquestes tècniques m’ajuda a reforçar el meu aprenentatge i em genera una gran satisfacció saber que tots els meus alumnes podran utilitzar-les també per gaudir més tant de les seves passions, com de la resta de facetes de les seues vides. 

Em genera una gran satisfacció ensenyar ioga i mindfulness, ja que se, per experiència, que son eines que ajuden a coneixer-nos i autoregular-nos i per tant, a gaudir més de les nostres passions i de totes les facetes de les nostres vides 

Actualment, em dedique a l’ensenyança del ioga i el mindfulness i gaudisc de donar concerts amb diferents agrupacions de música clàssica. Gràcies a aquestes tècniques, han disminuït les lesions degudes a la pràctica de l’instrument, ha millorat moltíssim la meua concentració en els concerts i ha augmentat la meua capacitat de gaudir del moment present durant l’actuació. Gràcies al ioga i al mindfulness em sent millor persona i millor música!

Opinions d'alumnes

5/5
Vaig descobrir el ioga als 75 anys gràcies a Annahatha, des de llavors he millorat molt el meu equilibri, la meva mobilitat i la meva flexibilitat. Les seves classes de ioga suau i el seu acompanyament m'ha permés seguir gaudint de la meva passió, la muntanya. Gràcies Anna, per ajudar-me a poder seguir gaudint del que més m'agrada!
Agustí Batet
Senderista
5/5
La pràctica de les sessions de ioga impartides per Anna han sigut de gran ajuda per al meu treball en la seva doble vessant: com a docent i com a músic. En ambdós casos he aconseguit major concentració gràcies a la relaxació, un major coneixement i respecte del cos gràcies a donar tanta importància a l'esforç com al descans, així com major consciència, guanyant en intel.ligència emocional i sabent com orientar-la millor amb l'alumnat.
Raquel Monforte
Profesora
5/5
A principis de l'any passat vaig començar a fer ioga amb l'Anna. No n'havia fet mai i vaig quedar molt contenta amb les seves classes. L'estructura i el missate és molt bonic i dona sensació d'harmonia. M'agrada molt la manera en la que explica i el seu caràcter, sempre entregada a les persones. Estic molt agraida de ser una de les seves alumnes.
Montse Bella
Freelancer
5/5
Gràcies a l'Anna he incorporat el ioga en la meva rutina d'autocura setmanal. M'ha disminuït el mal d'equena i he millorat la flexibilitat i el benestar. Les seves classes són dinàmiques i molt completes. Explica amb tot detall i sempre procura que avancem de manera correcta. La seva dolça veu és tot un bàlsam en moments convulsos!
Sílvia Rubió
Professora
Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per fins analítics. Si fas click en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad