Pàgina de vendes Curs Mindfulness

Sents que l'estrès comença a passar-te factura i vols adquirir eines per gestionar-lo?

L'estrés pot causar greus problemes en la teva salut

Si puguessis reduir-lo només en 8 setmanes ho faries?

Estic segura que sí. Ja no t’irritaries per qualsevol cosa, no et costaria dormir,  ni tindries la sensació de que tot va a mil per hora mentres notes que el teu cos es tensa cada dia més. I encara més important, deixaries de sentir que no et dediques ni un moment per tu, començaries a cuidar-te. 

Les xifres globals indiquen que nou de cada deu ciutadans, d’entre 18 i 65 anys, ha sentit estrès en l’últim any i quatre de cada deu (el 42%) l’han sofert de manera freqüent o continuada. Els símptomes més freqüents són la irritabilitat, l’ansietat i l’insomni.Estudi CinfaSalud sobre “Percepció i hábits de la poblaci espanyola en quant a l’estrès”. -Sonia Ballesteros, Cadena Ser. 

Quan arribes al final d’aquesta pàgina sabràs exactament el que has de fer per deixar de tenir aquests símptomes en 8 setmanes. Unes eines, que ja t’adelanto, et serviran per tota la vida. 

Anna Albert Gargallo

Em dic Anna, i encara que ara se gestionar de forma saludable el meu dia a dia, abans de conèixer el mindfulness em sentia igual que tu. Em costava dormir, estava angoixada tot el dia, sentia que la meva vida anava per inèrcia i qualsevol situació se’m feia una muntanya!

El Mindfulness i el ioga em van ajudar a sortir d’una depressió greu provocada per una situació en la meua vida que em va causar un fort estrés post-traumàtic.

Des de llavors, em dedique professionalment a ajudar a persones com tu, a gestionar millor les situacions que ens sorgeixen al llarg de la vida, perquè l’estrès que puguen provocar, no acabi afectant a la seva salut física, mental i/o emcional. Ja he ajudat a més de 500 persones a ser més felices  i gaudir més de la vida. I no puc sentir-me més satisfeta quan em diuen coses com aquesta:

He aprés a gestionar les situacions difícils de la meua vida i a gaudir encara més dels moments bonics. I tenir les eines per continuar fent-ho d’ara endavant em dona molta tranquil·litat. Ara se que sentir-me feliç només depén de mi.  I tot gràcies a tu! -Abel.

Vols aconseguir el mateix que  Abel? T’explique com fer-ho al final d’aquesta pàgina.

El meu estrès i el Mindfulness

Tot va començar amb marejos, falta de concentració, palpitacions, insomni, irritabilitat… Al principi vaig intentar no donar-li importància i pensava que només serien uns dies, però quan em vaig adonar que s’allargava en el temps i que començava a afectar, i molt, al meu dia a dia, vaig haver de dir: Prou! He de fer alguna cosa!. I va començar l’odisea de la recerca de solucions: 

I quan ja estava esgotada de tant buscar una solució, vaig rebre un e-mail de publicitat d’un retir en el que es practicava Mindfulness per a l’estrés. Vaig pensar: Anna, açò encara no ho has provat, ves-hi! Va ser en aquell retir on vaig descobrir el Mindfulness.

Per fi, em vaig adonar de que estava buscant una solució fora, que em curessin, i que aquesta no era la forma de fer-ho. Em vaig adonar de la meua responsabilitat i vaig adoptar una postura activa davant del problema: Vaig a curar-me! Amb el  Mindfulness vaig aprendre a observar-me, a auto-coneixer-me i a aprendre a gestionar, interiorment, tot allò que m’estava provocant l’estrès. 

Aquesta actitud passiva és normal en els països on hi ha un sistema mèdic públic, on davant d’una malaltia, ens hem acostumat a deixar la nostra salut en mans dels metges. I no només això, qui considera l’estrès una malaltia? Si en el món en el que vivim és impossible no viure estressats, perquè hem de ser productius i estar fent alguna cosa a totes hores? 

Per això, vaig fer la formació de professora de Mindfulness i imparteixo ara aquest curs, per donar eines per gestionar l’estrès, i totes les seues conseqüències, l’ansietat, la depressió o el dolor crònic. Amb el mètode MBPM (Mindfulness Based in Pain Management) de 6 pasos de RespiraVida BreathWorks ajude a persones amb una postura activa, com tu, a recollir eines per fer-ho. Un curs en el qual els resultats vinculats en la millora de la salut estan recolzats per evidències científiques.  

Et presente el Curs de Mindfulness MBPM

Un programa, pas a pas, per reduir els símptomes de l’estrès només en 8 setmanes amb una metodologia estandarditzada amb evidències científiques dels beneficis per a la salut física, mental i emocional.

8 sessions en directe de 2h amb meditacions, dinàmiques de grup i exercicis de reflexió que canviaran la teva vida i t’ajudaran a ser més feliç!

  1. Prendràs consciència de les sensacions en el cos i de la respiració, i aprendràs a utilitzar aquesta consciència per relaxar-te dins de situacions que et generen estrès o per dormir millor. 
  2. Mitjançant la meditació, aprendràs a observar els teus pensaments i emocions i obtindràs eines per gestionar-les de forma saludable en aquells moments en el que sents que el cap va a explotar-te o en els que reacciones i després et penedeixes. 
  3. Realitzaràs moviments conscients moviments o mindful movements que t’ajudaran a ser conscient dels teus límits i aprendràs a respectar-los mitjançant un programa d’esforç equilibrat o pacing. Així aprendràs a dir no i deixaràs de exigir-te d’una forma desmesurada.  

Te’n adonaràs dels teu hàbit d’evadir-te o aclaparar-te davant del que et fa patir i aprendràs a mirar a les situacions que et fan patir amb una actitud d’amabilitat cap a tu mateix/a. Trencaràs la teva coraça de protecció, deixaràs d’amagar  les teves preocupacions sota la catifa i aprendràs a treballar-les tractant-te amb tendresa i afecte. 

Desenvoluparàs una actitud apreciativa amb la que podràs adonar-te’n de totes les petites situacions que experimentes en el dia a dia que et generen plaer i reprogramaràs el teu cervell per revertir la tendència natural cap a la negativitat. Quan hagis tingut un mal dia i vagis a dormir, podràs adonar-te’n de que, dins d’aquesta dificultat, també hi ha coses que et fan feliç.

Obriràs la ment per desenvolupar una perspectiva equànime sobre qualsevol situació. Aprendràs a deixar de bloquejar o sentir-te aclaparat/aclaparada per les les situacions difícils i a no enganxar-te a les situacions agradables. Així podràs veure la teva vida des d’una postura més objectiva que t’ajudi a prendre millors decisions que no estiguen condicionades per els mecanismes i tendències inconscients. Podràs veure les teues vivències com les veus quan aconselles a un amic/amiga, des de fora, i no totalment submergit/submergida dins la situació. 

Prendràs consciència de la humanitat que comparteixes amb totes les persones i de com la teva actitud pot afectar a la teva salut i a la de tota la comunitat. Desenvoluparàs capacitats com la empatia i la compassió per poder relacionar-te de forma més saludable amb els demés. Quan una persona et faci mal, podràs reflexionar sobre aquells moments en el que, d’alguna manera, tu has fet el mateix amb algú i podràs adonar-te’n de que al final, totes les persones som ben semblants. Això t’ajudarà a perdonar i a sentir-te més segur/a en totes les facetes de la teua vida. 

Reflexionaràs sobre totes les eines que t’emportes del curs i sobre com i quan vas a aplicar-les al llarg de la teva vida. Prendràs consciència de com totes aquestes ferramentes t’ajudaran a aconseguir el teu objectiu: poder escollir com actues en lloc de reaccionar de forma inconscient, deixar de ser arrossegat/arrossegada per els mecanismes automàtics de la ment, en definitiva, sentir-te realment lliure per crear la teva pròpia vida!

A més a més, si t'apuntes durant aquesta oferta rebràs tots aquests bonus...

Bonus 1 - Dossier descarregable Guia de l'alumne

Amb un resum de cada sessió i un diari per anotar l'experiència de la teva pràctiva

Bonus 2 - Arxiu d'àudio descarregable amb 21 meditacions guiades

Perquè aprenguis a meditar amb guia d'una forma fàcil i segura

Bonus 3 - Llibre físic "Tu no eres tu dolor" que rebràs en ta casa

Lectura de reflexió escrita per la fundadora i professora de Mindfulness de RespiraVida BreathWorks

Bonus 4 - Accés a 1 vídeo de Mindful movements

Perquè puguis practicar els moviments conscients amb guia visual

Bonus 5 - Accés a 1 vídeo de ioga "Despertar Mindful"

Una sessió de ioga matinal per començar el dia amb consiència

Bonus 6 - Guia pràctica de Mindful eating

Un manual de consells i exercicis per menjar amb consiència

Vull disminuir el meu estrés amb tècniques de meditació o autogestió

Apunta’t al Curs de Mindfulness MBPM por un pagament únic de 289€ o en 3 quotes de 99€

Curs de Mindfulness MBPM

Opinions dels alumnes

Més de 500 alumnes avalen els beneficis per a la salut del programa de Mindfulness MBPM i ja han notat la millora en la seva salut i en les seves vides. 

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar. Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse.

David Randulfe

Experto en WordPress

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar. Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse.

David Randulfe

Experto en WordPress

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar. Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse.

David Randulfe

Experto en WordPress

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar. Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse.

David Randulfe

Experto en WordPress

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar. Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse.

David Randulfe

Experto en WordPress

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar. Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse.

David Randulfe

Experto en WordPress

Vull disminuir el meu estrés amb tècniques de meditació o autogestió

Apunta’t al Curs de Mindfulness MBPM por un pagament únic de 289€ o en 3 quotes de 99€

Curs de Mindfulness MBPM

Estàndards de qualitat RespiraVida BreathWorks

La formació de mindfulness Respira Vida Breathworks es fa sota els estàndards de l’UK Network for Mindfulness-Based Teacher Trainers del Regne Unit. Entre algunes de les organitzacions co-fundadores i afiliades a aquesta xarxa són: Breathworks, Bangor University, Oxford University. Pots llegir sobre aquests estàndards clicant en la imatge. 

Tots els nostres professors desenvolupen, apliquen i són avaluats amb els Criteris de desenvolupament i avaluació de competències docents MBI:TAC creats per la Universitat de Bangor, Gal·les.

Més de 10 anys de recerques científiques sobre el programa “Mindfulness per a la salut MBPM” i els seus estàndards de qualitat, avalen l’eficàcia del mateix a l’hora de gestionar el dolor i malaltia crònics, reduir el estrès i millorar el benestar psicològic.

⚠️ L'oferta està a punt d'acabar-se... ⚠️

Aquestes condicions només es mantindran  durant els propers 3 dies. Una vegada hagi caducat l’oferta: 

  • El descompte en el preu ja no serà aplicat. 
  • Es perdran els bonus inclosos i s’afegirà al preu del curs el preu de tots els materials. 

A més a més, per donar un bon servei i un seguiment personalitzat les places del curs són limitades i  el 70% ja està cobert. No t’ho pensis més i pren la decisió que millorarà la teva vida!

Vull disminuir el meu estrés amb tècniques de meditació o autogestió

Apunta’t al Curs de Mindfulness MBPM por un pagament únic de 289€ o en 3 quotes de 99€

Curs de Mindfulness MBPM

Repassem el que t'emportes

Valor total 529€

Avui pagues 289€

Resolc els teus dubtes

Com que tots i totes soleu tenir els mateixos dubtes, aquí els he respost al detall. 

Només cal que esperis a rebre el e-mail amb el link per accedir a l’Estudi On-line, en la Zona d’alumnes podràs accedir a la plataforma de videoconferències per a la primera classe en la que començaràs a disminuir l’estrès i millorar la teva salut. 

La durada del curs, 8 setmanes. però després com alumne/a del Curs de Mindfulness tindràs descomptes en tot el contingut de la Web. 

Tindràs tot el material descarregable en la Zona d’alumnes de la Web i podràs accedir sempre que vulguis amb el teu usuari i contrassenya. Cada setmana, rebràs un link amb l’accés a la sessió setmanal en directe. 

Vull disminuir el meu estrés amb tècniques de meditació o autogestió

Apunta’t al Curs de Mindfulness MBPM por un pagament únic de 289€ o en 3 quotes de 99€

Curs de Mindfulness MBPM

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per fins analítics. Si fas click en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad