Mindful Coaching

Flexibilitat horaria

Consulta la disponibilitat i concerta la teva sessió

Seguiment personalitzat

Demana'm ajuda sempre que la nessites

Accés meditacions guiades

Accedeix a les meditacions amb el teu usuari

A vegades es donen situacions en les nostres vides que ens resulten difícils de gestionar. Sentim que necessitem noves eines i ajuda externa per poder seguir endavant. Es important que en aquets moments ens obrim a persepectives diferents que ens permetin apropar-nos de forma diferent a qualsevol circunstància. 

El Mindful coaching és un espai on podràs aprendre eines d’autogestió per adquirir hàbits mentals saludables i viure les situacions difícils d’una forma més lleugera. 

Les sessions estan basades en el Curs de Mindfulness per a la Salut MBPM i el contingut s’aplica de manera personalitzada, segons les necessitats de cada alumne/a.  Mitjançant les sessions privades i la pràctica de la meditació moltes persones ja han millorat les seves vides. Dona’t l’oportunitat de fer el mateix!

Captura de Pantalla 2021-01-13 a les 18.15.03 còpia

Qué inclou

sessió privada 1h en directe

Parlem sobre el que et preocupa i apliquem tècniques mindfulness per gestionar-ho.

+ de 21 meditacions guiades

Accés a 21 meditaciones guiades perquè puguis meditar a casa amb acompanyament.

diari d'activitats mindfulness

Una guia per portar al dia tots els teus exercicis mindfulness i poder veure la teva evolució

descomptes per membres

Accés als descomptes de la zona de membres

Preu

40€/sessió

El testimoni d'Abel

En l’ultima crisi que vaig tenir quasi se m’en va la vida, altres vegades he tingut crisis, però aquesta va ser la més forta, ferides que havien cicatritzat amb el temps que creia curades van tornar a sagnar i vaig caure en una depressió profunda, havia tocat fons.

Havia provat anar a teràpia, però desconeixia el Mindfulness. Hi ha desicions que canvien la vida per sempre en qüestió de segons; això és el que em va passar amb el Mindful coaching. L’Anna em va donar la mà i em va treure del pou, sense qüestionar-me el perquè, el com o el quan, em va abraçar i em va ensenyar a estimar als altres i, sobretot, a mi mateix. Em va ensenyar a tancar els ulls i veure allò que només es veu amb el cor i que és invixible als ulls. També em va ajudar a gestionar les meves emocions i mirar el meu interior buscant l’equilibri físic i mental amb la meditació. En definitiva, em va ensenyar a ser jo mateix i a vire la meva raó de viure i no la que els demés esperen que visquis.

La meditació va despertar en mi la part irracional i el subconscient va viatjar en el temps, va tornar enrere a l’època en la que erem lliures d’inventar-nos el món. Això va alimentar la flama interior que tenia apagada i em va donar unes ganes enormes de viure. Em va ensenyar a tenir fe en mi mateix i això em va crear confiança i pau mental i va alliberar la meva ànima de dubtes, preocupacions, ansietat i por. En resum, l’Anna em va retornar un altre cop a la vida, metafòricament em va reanimar física i mentalment i em va treure les arrugues de l’ànima. Per tot això i més li estaré eternament agraït.

Preguntes freqüents

Si, pots realitzar les 8 sessions del curs de forma individual, però també pots fer sessions soltes o simplement fer consulta s’una situació concreta. 

Una vegada hagis fet el pagament podràs visualitzar les hores disponibles i concertar la sessió en l’hora qu emillor s’adapti al teu horari. 

Si tens tens algún dubte sobre el curs i vols resoldre’l en una sessió en directe pots realitzar una sessio de Mindful coaching. 

Si, podeu fer una sessió en parella i voleu tenir eines mindfulness per aprendre a relacionar-vos de forma més saludable. El preu és el mateix. 

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per fins analítics. Si fas click en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad