Ioga presencial

Diferents estils

Escull entre diferents estils segons les teues necessitats

Grups reduïts

Rep un tracte personalitzat
Grups 12 alumnes màx.

App de reserves

Gestiona les teves reserves amb l'App i no et perdis cap classe

Captura de Pantalla 2021-01-13 a les 18.20.06

Estils

Hatha-Dinàmic: És l’estil més practicat arreu del món. En cada sessió realitzem una meditació, uns moviments conscients, una seqüència de salutacions al sol amb variacions,  postures estàtiques i una relaxació final. Un estil dinàmic d’una intensitat moderada amb el que podràs aconseguir tots els beneficis del ioga realitzant classes divertides i entretingudes!

Hatha-Vinyasa: Un estil conegut per la sincronització del moviment amb la respiració, una gran eina per mantenir la concentració i l’enfoc mental durant la pràctica.  Les classes d’aquest estil són molt dinàmiques i d’una intensitat alta. L’estructura de les sessions és molt semblant a la del Hatha-Dinàmic, però en aquest cas totes les postures estan entrellaçades per una transició. Si t’agrada el moviment, aquest és el teu estil!

Hatha-Integral: És un estil que busca l’equilibri entre el treball físic, mental i energètic. Les sessions són d’un ritme pausat, en el que hi ha més temps per ajustar i perfeccionar cadascuna de les postures.Si t’inicies en el ioga, aquest estil és perfecte per tu!

Sivananda: Es tracta d’un llinatge tradicional que consisteix en una seqüència de postures que es practica en cada sessió. És una sèrie de postures pensada per treballar tot el cos per la qual cosa utilitza postures de totes les famílies: flexions, extensions, obertures de cadera, torsions i postures de peu. L’estructura de la seqüència és la següent: una relaxació, un exercici de respiració, elevacions de cames, salutacions al sol clàssiques, postures estàtiques i una relaxació final. Si busques treballar tot el cos amb un ritme més pausat i poder veure fàcilment la teva evolució, escull Sivananda!

Presencial Basic

1 classe / setmana

Escull el teu estil i el teu horari i practica una vegada a la setmana

app de reserves

Gestiona les teves reserves amb l'App i no perdis cap classe. Cancel·la i recupera durant tot el mes

30€/mes

El pagament es realitza mitjançant domicililiació bancària o amb l’App 

Presencial Premium

2 classes / setmana

Escull el teu estil i el teu horari i practica dos vegades a la setmana

app de reserves

Gestiona les teves reserves amb l'App i no et perdis cap classe. cancel·la i recupera durant tot el mes

50€/mes

El pagament es realitza mitjançant domicililiació bancària o amb l’App 

Horaris

Opinions d'alumnes

5/5
L'Anna és una professora que porta a terme les seves classes tenint en compte les limitacions i capacitats de tots i totes les alumnes. Les seves classes em proporcionen pau mental i això repercuteix en molts aspectes de la meva vida. M'ajuda a valorar i apreciar el meu cos i afrontar trets de la meva personalitat que, en ocasions, em bloquegen. Estic molt satisfeta de formar part del seu projecte perquè el ioga aporta coses molt positives a la meva vida i és, en gran part, gràcies a la seva guia i el seu acompanyament.
Natàlia València
Professora
5/5
Després de 6 mesos de rehabilitació per una lesió cervical em van recomanar practicar ioga, i així és com vaig conèixer a l'Anna. Ella va ser qui em va introduir a aquesta pràctica i poc a poc, no només vaig aconseguir gaudir de més salut (ja no m'han tornat a fer mal les cervicals!) sinò que m'ha ensenyat la importància d'aturar-me i escoltar-me, posant les coses en perspectiva. Mil gràcies Anna!
Montse Marquès
Filòloga
5/5
Vaig descobrir el ioga als 75 anys gràcies a Annahatha, des de llavors he millorat molt el meu equilibri, la meva mobilitat i la meva flexibilitat. Les seves classes de ioga suau i el seu acompanyament m'ha permés seguir gaudint de la meva passió, la muntanya. Gràcies Anna, per ajudar-me a poder seguir gaudint del que més m'agrada!
Agustí Batet
Senderista
5/5
Aconsello la pràctica del ioga a qualsevol edat, ja que no calen unes habilitats físiques especials. I amb una professora com l'Anna tot resulta fàcil, ja que dona opcions per adaptar la pràctica a qualsevol condició física. Cada sessió esdevé una estona per gaudir-ne i millorar el nostre estat físic i mental.
Roser Vidal
Ginecóloga

Preguntes freqüents

Has d’inscriure’t en un horari, però després pots gestionar les teves reserves amb l’App i venir a qualsevol horari i estil sempre que hi hagi disponibilitat.

A Espai AlcoArt al polígono industrial d’Alcover. C/Tramuntana-C/Xaloc 

Sí, contacta amb nosaltres i t’expliquen com. 

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per fins analítics. Si fas click en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad