IOGA SIVANANDA

Sivananda és un llinatge tradicional en el que es practica sempre la mateixa seqüència de postures. Aquesta seqüència està pensada per treballar tot el cos. Combina flexions, torsions, postures de peu i extensions.

L’estructura de la classe és la següent: Una relaxació inicial, pràctica d’un pranayama, elevacions de cames, salutacions al sol, postures estàtiques mantingudes i una relaxació final. En aquest programa es treballa la seqüència postura per postura perquè prenguis consciència de tots els ajustos i correccions i pugues veure la teva evolució tant física com mental.

Si busques treballar el cos i la ment amb un estil més pausat, reserva plaça en Sivananda!

En aquest programa aprendràs a:

Què inclou

Vols tenir accés a tots els programes per 29'90€?

Qui és la professora

Anna Albert Gargallo
Especialitzada en Hatha-ioga, base de l’estil Sivananda. Molt propera i creativa, imparteix classes entretingudes amb llenguatge planer.  Entén la pràctica del Sivananda, com una eina per aprofundir en la tècnica i observar la evolució física i mental.

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!

14'90€

On-Line Basic

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per fins analítics. Si fas click en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad