IOGA SUAU

Les classes de ioga suau son creades per aquells dies en els que necessites fer una sessió menys intensa per qualsevol raó. Potser que la teva condició física habitual no et permeti fer classes intenses, que hagis tingut un dia dur, que no et trobis gaire bé o que simplement no et vingui de gust esforçar-te massa.

És una manera de seguir amb la pràctica aquells dies que més costa tractant-te d’una manera amable, cuidant-te.

A més a més, aprendràs curiositats sobre el ioga i el mindfulness i adquiriràs eines per dormir millor, per desconnectar i per donar-te permís per descansar.

En aquest programa aprendràs a:

Què inclou

Vols tenir accés a tots els programes per 29'90€?

Quien és la professora:

Anna Albert Gargallo
Professora de ioga i mindfulness. Construeix les classes de ioga suau a partir de moviments “mindful”. Integra la pràctica de la consciència del moviment i la seva utilització per al treball mental i emocional i la utilització del cos per l’autoconeixement i l’autorespecte. 

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!

14'90€

On-Line Basic

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per fins analítics. Si fas click en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad