IOGA HATHA-INTEGRAL

El Hatha ioga és l’estil més practicat arreu del món. Es caracteritza per treballar tot el cos amb sessions molt variades i entretingudes, ja que la construcció de les pràctiques sorgeix de la creativitat del professor o professora, sense que existeixin seqüències tradicionals repetides, com passa en altres estils.

El Hatha-Integral és un estil que neix d’aquest llinatge en el que es treballa tot el cos, buscant equilibrar el treball a nivell físic, mental i energètic.

Les classes són d’un ritme més pausat, cosa que facilita el treball i la correcció més detallada de tots els ajustos de les postures.

Si t’inicies en el ioga, aquest és el teu estil!

En aquest programa aprendràs a:

Què inclou

Vols tenir accés a tots els programes per 29'90€?

Qui és la professora

Anna Albert Gargallo
Especialitzada en Hatha-ioga. Molt propera i creativa, imparteix classes de temes molt variats amb un llenguatge planer.  Entén el treball del cos com una eina per exercitar la ment i aprendre a gestionar les emocions. 

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!

14'90€

On-Line Basic

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per fins analítics. Si fas click en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad