IOGA HATHA-DINÀMIC

El Hatha ioga és l’estil més practicat arreu del món. Es caracteritza per treballar tot el cos amb sessions molt variades i entretingudes, ja que la construcció de les pràctiques sorgeix de la creativitat del professor o professora, sense que existeixin seqüències tradicionals repetides, com passa en altres estils.

En cada sessió practiquem una meditació, una seqüència de salutacions al sol amb postures intercalades, una sèrie de postures estàtiques i una relaxació final.

Un estil d’una intensitat moderada amb el que podràs gaudir els beneficis del ioga realitzant classes divertides i entretingudes.

Si t’agrada la varietat, aquest és el teu estil!

En aquest programa aprendràs a:

Què inclou

Vols tenir accés a tots els programes per 29'90€?

Qui és la professora

Anna Albert Gargallo
Especialitzada en ioga dinàmic. Molt propera i creativa, imparteix classes de temes molt variats amb un llenguatge planer.  Entén el treball del cos com una eina per exercitar la ment i aprendre a gestionar les emocions. 

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!

14'90€

On-Line Basic

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per fins analítics. Si fas click en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad