Mindfulness en la vida quotidiana

La millor forma d’incloure la pràctica del Mindfulness en el teu dia a dia és realitzar activitats quotidianes amb una actitud de presència en el moment present.  Una de les activitats que em senta genial és el senderisme. Caminant puc prendre consciència dels moviments del cos i del ritme de la respiració. A més a més, l’entorn em posa més fàcil experimentar amb ment de principiant mitjançant els sentits.

Per una banda, la consciència del moviment m’ajuda a estar més connectada a l’ara. Puc sentir com la meva musculatura i la meva estructura òssia és mouen i puc aprendre a respectar els meus límits. Potser un dia puc mantenir un ritme més ràpid i constant i una altre dia he de donar-me el permís per portar un ritme més lent o inclús parar a descansar i aprofitar per fer una meditació en estàtic.

I per un altre costat, l’entorn m’ajuda a connectar amb els sentits i a explorar el moment sense prejudicis. Observant els colors i les textures amb la vista, sentint els perfums amb l’olfacte, sentint el vent, la humitat o l’escalfor del sol en la pell i experimentat els sabors amb un esmorzar a mitja caminada. Focalitzar la concentració en els sentits m’ajuda a entrenar-me per sortir del pilot automàtic i fer una pausa mental per estar totalment centrada en el que hi ha aquí i ara, en aquest precís instant.

Altres activitats, com la cuina, cosir, llegir, tocar un instrument, ballar…o inclús doblegar la roba també poden ser moments mindful si poses la intenció. Et convido a utilitzar aquelles activitats que sols realitzar en el teu dia a dia per crear moments d’enfoc mental i per tant, d’alleujament de l’estrès. Conta’m, quina activitat et passa per el cap?

favouriteLoadingGuardar en Favorits

Subscriu-te a l'estudi On-Line

Prova 7 dies gratis i sense compromís!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ver más

  • Responsable: Anna Albert Gargallo.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento: No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Raiola Networks que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per fins analítics. Si fas click en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad