Curs Mindfulness MBPM

El Mindfulness, o consciència plena, és una disciplina cada vegada més practicada per a la reducció de l’estrès. Una pràctica basada en tècniques de meditació que ajuda a millorar molts aspectes de la nostra vida.

El curs de 8 setmanes de Mindfulness per a la Salut MBPM de RespiraVida BreathWorks, és un programa estandaritzat i amb evidències cièntifiques dels seus beneficis per a la salut física, mental i emocional.

Aquest curs està estructurat en 8 sessions de 2 hores i mitja en les que és treballen 6 passos:

  • El primer pas és la consciència corporal, en el que aprenem a escoltar el nostre cos i a ancorar la nostra atenció en la respiració.
  • En el segon pas ens apropem al que es desagradable, desenvolupant l’acceptació i la compassió cap a nosaltres mateixos.
  • El tercer pas consisteix en adonar-nos-en dels aspectes agradables de la nostra experiència, de manera que desenvolupem una actitud apreciativa.
  • El quart pas consisteix en desenvolupar l’equanimitat, adquirint una perspectiva més amplia de la nostra experiència.
  • En el cinquè pas treballem la humanitat compartida, aprenem a ser empàtics i ens adonem de que no estem sols/soles.
  • I l’últim pas resumeix l’objectiu del curs: l’elecció, la llibertat d’elegir de manera conscient sortint del nostre pilot automàtic.

En aquest curs aconseguiràs millorar la teua qualitat de vida mitjançant la poderosa eina del Mindfulness: La consciència del moment present!

En aquest curs aprendràs a:

Vols apuntar-te a la propera edició?

No esperis més i millora la teva salut física, mental i emocional
Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per fins analítics. Si fas click en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad