El ioga i la feina

Qualsevol activitat repetida pot crear lesions si no s’acompanya d’estiraments i tonificació suau. Per això, cada vega més esportistes inclouen la pràctica del ioga en la seva rutina d’entrenament.

Una pràctica constant de ioga suau o ioga terapèutic pot evitar moltes lesions degudes a l realització sostinguda de qualsevol esport o qualsevol activitat que suposi un esforç físic quotidià. Esportistes, ballarins, músics, o treballadors de professions físiques com el sector de la construcció, la perruquería o inclús treballs de que comporten moltes hores davant d’una pantalla solen patir molèsties físiques degudes a l’activitat física i/o a la  postura corporal mantinguda que els exigeix el desenvolupament de la seva professió.

Per això és molt recomanable incloure la pràctica del ioga en el dia a dia, no només per realitzar estiraments de totes aquelles zones del cos que més es tensen durant l’activitat, sinó també per prendre consciència del cos i adquirir hàbits posturals saludables.

Totes les persones de qualsevol professió que han incorporat el ioga a les seves vides han pogut comprovar que els dolors han disminuït o inclús han desaparegut. A més a més, confirmen que la pràctica els ajuda a desenvolupar la seva feina d’una forma més fàcil i que la consciència del cos i de les emcions els ajuda a gestionar millor les situacions que es donen en el seu dia a dia tant professional com personal.

favouriteLoadingGuardar en Favorits

Subscriu-te a l'estudi On-Line

Prova 7 dies gratis i sense compromís!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ver más

  • Responsable: Anna Albert Gargallo.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento: No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Raiola Networks que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per fins analítics. Si fas click en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad